ساخت بیمارستان اضطراری با کمک پهپاد

ساخت بیمارستان اضطراری با کمک پهپاد DJI Terra

ویروس کرونا یا COVID-19 به یکی از بدترین بحرانهای نسل تبدیل شده که تا به امروز بیش از ٢ میلیون آدم در سراسر جهان را مبتلا و احتمالاً در ماه های آینده تعدادی بیشتری را تحت تأثیر خود قرار می دهد، که دولتها برای درمان این تعداد مبتلا ناچارند سیستم های مراقبت و درمانی خود را به سرعت کنترل کنند، تا جایی که حتی بیمارستان های موقت بسازند، که بتوانند به طور صحیح بیماران مبتلا را درمان کنند.


پهپاد و ساخت بیمارستان های اضطراری در آرژانتین

در کشور آرژانتین با توجه به افزایش دو برابری بیماران COVID-19، دولت این کشور برای گسترش ظرفیت سیستم درمانی خود، ساخت بیمارستان های اضطراری را آغاز کرده است، که این بیمارستان ها شامل ١٢٠٠ تختخواب ، بخش مراقبت های ویژه ، اتاق های ایزوله و سایر تجهیزات لازم برای درمان بیماری کووید-١٩ هستند.

راه اندازی هر چه سریع تر این بیمارستانها باعث شده است که وزیر این کشور به مسئول اجرای این پروژه دستور استفاده از تکنولوژی جدید هواپیماهای بدون سرنشین را بدهد، چرا که پهپادها به چرخش و حمل سریعتر تجهیزات کمک می کنند و همچنین نقشه های بسیار دقیق دیجیتالی را بین اعضای پروژه و مسئولان مربوطه به اشتراک می گذارند.

بیشتر بخوانید : استفاده از پهپاد برای نگه داشتن مردم در قرنطینه


چالش تاخیر در اتمام پروژه

بیمارستان در آرژنتین با پهپاد - ساخت بیمارستان اضطراری با کمک پهپاد DJI Terra

این بیمارستانهای در چهار استان مختلف در آرژانتین ساخته می شوند. هر بیمارستان شامل ١١٠٠ ماژول مربع است که در بالای یک پایه بتونی قرار دارند.
بیمارستان ها به خدمات خارجی از جمله سرویس های بهداشتی ، فاضلاب ، خطوط برق و مخابرات احتیاج دارند که باید مطابق با استانداردهای کیفیت ISO 9001/2015 و گواهینامه های استاندارد محیط زیست ISO 14001/2015 ساخته شوند که فاصله بین این مکانها و بخش های اضطراری باعث تاخیر در اتمام این پروژه می شد که تیم اجرایی تصمیم گرفت از هواپیماهای بدون سرنشین و یک رادیو کنترل آنلاین برای بررسی و نقشه برداری از اماکن ساختمانی کمک بگیرد.


بهره‌وری بیشتر با داده های دیجیتال

هواپیماهای بدون سرنشین به طور گسترده ای در گردش های مختلف پروژه های ساختمانی ، از بررسی زمین تا نظارت بر پروژه ، تاثیر گذارند.
متخصصان می توانند از طریق نرم افزارهای پردازش تصویربرداری هوایی مثل DJI Terra ، داده های دیجیتال مثل نقشه های 2D و 3 Orthomosaic Maps را برای برنامه ریزی و اجرای پروژه خود تولید کنند.

در این پروژه، تیم ها می بایستی برای بازدید از اماکن ساختمانی و جمع آوری داده های میدانی ، حدودا ٢٠٠٠ کیلومتر حرکت کنند که با کمک پهپاد های DJI’s Phantom 4 Pro و Mavic 2 Pro در سه روز توانستند ١٢ مکان و بیش از ١٠٠٠٠ متر مربع را بررسی کنند.

بیشتر بخوانید : معرفی و بررسی پهپاد Mavic 2 Pro

بیمارستان اضطراری با کمک پهپاد - ساخت بیمارستان اضطراری با کمک پهپاد DJI Terra

آنها پس از جمع آوری اطلاعات کامل آن مکان، به پردازش نهایی تصاویر پرداختند.
با استفاده از نرم افزار photogrammetry ، می توان بیش از ٦٠٠٠ تصویر را پردازش کرد و نقشه های 2D و 3D با اطلاعات دقیق، تهیه کرد.

نقشه سه بعدی - ساخت بیمارستان اضطراری با کمک پهپاد DJI Terra

نقشه های دیجیتالی به یک منبع با ارزش برای برنامه ریزی کارآمد و اجرای سریع پروژه تبدیل شده است.
تنها چند ساعت پس از بررسی پهپادها از اماکن، داده های جمع آوری شده در یک فضای ابری اشتراکی قرار گرفت که همه سازمان های شرکت کننده پروژه به آن دسترسی داشتند.
این داده های دیجیتال همچنین به وزارت کشور ، شرکت برق و مخابرات اجازه داد تا همزمان تمام اطلاعات لازم برای برنامه ریزی و اجرای این پروژه را به دست آورند.


ارزش پهپادها برای صنعت ساخت و ساز

هواپیماهای بدون سرنشین و نرم افزار نقشه برداری دیجیتال، در حال تغییر ساختار صنعت ساخت و ساز هستند.
به واسطه پهپادها، کارآیی و دقت امداد و نجات بیشتر شده است.

بیشتر بخوانید : نقش پهپادها در امداد و نجات

هواپیماهای بدون سرنشین با تهیه داده های دیجیتال و کاهش زمان بررسی ، به اجرای این پروژه مهم ملی، برای مبارزه با ویروس کرونا کمک ویژه ای کردند.


منبع : dji

 آسمان ایکس مشاور تخصصی طراحی و ساخت انواع سامانه های هدایت پذیر از دور (سهپاد)

امتیاز دهید
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *