همکاری اوبر و هیوندای در ساخت تاکسی پرنده
روز دوشنبه در نمایشگاه CES 2020 شرکت های اوبر و هیوندای از کانسپت تاکسی پرنده خود رونمایی کردند.
بیشتر بخوانید : آشنایی با انواع خودروهای پرنده
مشخصات تاکسی پرنده ساخت همکاری مشترک هیوندای و اوبر
این پرنده که برای 4 مسافر و یک خلبان طراحی شده است ،با سرعت 60 مایل (100 کیلومتر) پرواز خواهد کرد و حداکثر مسافتی که طی میکند 96 کیلومتر است.
به گفته این دو شرکت در آینده شما میتوانید از طریق برنامه Uber این تاکسی را درخواست دهید.
به گفته سخنگوی هیوندای ، اولین نمونه واقعی این پرنده در سال 2023 آماده خواهد شد و تا زمانیکه برنامه کنترل آن نهایی شود یک نیروی انسانی(خلبان) آن را کنترل خواهد کرد.
به همین منظور در ماه اکتبر سال گذشته ، هیوندای ، “جائون شین” مدیر سابقه ناسا را استخدام کرد تا بخش تاکسی پرنده تازه تاسیس خود را رهبری کند.
نایب رئیس اجرایی هیوندای ، Euisun Chung نیز روند تجاریسازی حملونقل شهری را تا سال 2028 اعلام کرد و گفت: این فرایند به منظور اجرای قوانین و سیستمها، به زمان نیاز دارد.
هیوندا اولین شرکت خودروسازی به شمار میرود که به پروژه هوایی اوبر پیوسته است، ضمن اینکه شرکت تابعه بوئینگ Aurora Flight Sciences را نیز در بین شرکتهای همکار خود در نظر گرفته است.
شرکت هیوندای در سال گذشته متعهد شده بود که تا سال 2025، مبلغ 1.5 میلیارد دلار را برای حملونقل هوایی شهری سرمایهگذاری کند.
شرکت Uber ،شریک Hyundai در این پروژه گفته است که انتظار دارد در سال 2023 یک شبکه تاکسی پرنده داشته باشد.
Uber قبلاً با شرکت هلی کوپتر سازی Bell و شرکت فضاپیما سازی Embraer همکاری داشت .
مدیر ارتباطات اوبر، Sarah Abboud در همین راستا گفت: احتمالا ما برای فعالیتهای محدود تجاری تا سال 2023 شرکای دیگری را نیز درگیر این پروژه خواهیم کرد.
بیشتر بخوانید : کاربرد ربات های پرنده
آینده تاکسی های پرنده
رئیس بخش حملونقل شهری هیوندای، Shin Jai-won، گفت: هزینه کلی برای تولید و بهرهبرداری محصولات حملونقل هوایی شهری باید به اندازه کافی پایین باشد تا همه بتوانند تجربه چنین پروازی را داشته باشند.
تاکسیهای هوایی اشکال و اندازههای متفاوتی خواهند داشت، موتورهای الکتریکی جایگزین موتورهای جت میشوند، هواپیماهای هوایی بالهای چرخان داشته و در بعضی موارد، این بالهای چرخان به جای پروانهها قرار میگیرند.
پیشبینی میشود بازار پروازهای شهری از تعداد هواپیماهای تجاری فعلی در سراسر جهان فراتر رفته و به تعداد25 هزار برسد.
شرکت بوئینگ نیز اعلام کرده است با همکاری فولکسواگن و پورشه، کانسپت یک وسیله نقلیه هوایی را توسعه میدهد که قادر به جابهجایی مردم در مناطق شهری باشد.
همچنین لری پیج (بنیانگذار گوگل و واشنگتن D.C) نیز در چندین استارت آپ کوچکتر ، از جمله کیتی هاوک و Opener ، که در حال توسعه فناوری های ماشین های پرنده هستند ، سرمایه گذاری کرده است.
ویلیام کراسلی ، استاد دانشگاه Purdue که در زمینه طراحی فضاپیما تحقیق می کند ، گفت: “این پروژه نیاز به زمان دارد و اگر خوب پیش رود در 10 سال آینده باورکردنی است.”
موانع سخت زیادی در پیش است. باید نرم افزاری برای پرواز ایمن تاکسی های هوایی ایجاد شود.
صنعت باید طراحی خودرو مناسب را تعیین کند. باتری هایی که در تاکسی های هوایی استفاده می کنند نیاز به عمر بیشتری دارند و شرکت ها باید ثابت کنند که سفر با تاکسی پرنده می تواند یک تجارت مناسب باشد.
بیشتر بخوانید : اخبار ربات های پرنده
منابع :
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.